Frigospeed eurotop - Certificari / ID bursa


Suntem certificari :

Bunele practici de distribuție (GDP) constituie un sistem de calitate pentru centrele de depozitare şi distribuţie dedicate produselor medicamentoase. Reglementările acceptate global referitoare la bunele practici de distribuţie a produselor farmaceutice stipulează că distribuitorii de produse farmaceutice trebuie să-şi alinieze operaţiunile la standardele relevante.

Suntem certificati ISO 9001 / 14001

Creat de Organizatia Internationala de Standardizare (ISO), standardul ISO 9001 stabileste cerintele si procedurile pe care o organizatie trebuie sa le respecte in domeniul calitatii, pentru a putea sa isi satisfaca clientii, sa isi imbunatateasca continuu activitatea si sa indeplineasca cerintele legislative. In prezent, ISO 9001 este un standard cunoscut de toti managerii responsabili ca fiind un standard de „business“.

Sistem de management al calităţii în transporturi rutiere de mărfuri (transporturi rutiere de produse alimentare in regim frigorific si non frigorific). Tranporturi rutiere de medicamente şi produse farmaceutice.

Suntem certificati DSV - Arges

"Autoutilitarele FrigoSpeed Eurotop din Pitesti - Romania sunt auorizate de catre DSV ARGES pentru Transportul in conditii de temperatura (refrigerate / congelate) precum si pentru Conditii de transport (ambalat / impachetat) cu autorizatiile mentionate. "

" FrigoSpeed Eurotop este autorizata pentru Transportul produselor alimentare de origine animala in conditii frigorifice".

Autorizatii nr: 2825 / 2828 / 2830 / 2831 / 2843 - 2016

ID Bursa Romania : 121460

ID TimoCom : 294318

ID TransEu : 511945-1

Frigospeed eurotop ofera :

transport de marfuri generale atat in regim EXCLUSIV cat si in regim GRUPAJ ! Contactati-ne pentru mai multe informatii !

Website designed by 3 ADIT EXPERT SOLUTIONS